Hjelp søkes NÅ. vi har ingen ting og desinfisere med

Tav

 
Hei

Vi er midt i et brygg på 120 liter. Vi var tenkt til og nytte glassballonger, men har ingenting og desinfisere med.
 
Må vi desinfisere? Er det garantert att ølet blir ødelagt om vi ikke gjør dette?
Kan annet enn Starsan brukes?
 
Hvis dere opplyser hvor dere er i verden så er det kanskje noen i nærheten som har en slant med et eller annet å donere :)
 
Vi bor mellom Bergen og Voss, men er nok et stykke og kjøre til noen som har noe slik.

Tror heller vi satser på klorin. Hvordan er blandingsforholdet?
Og så skrives det att en skal skylle med vann etterpå, vil det ikke komme bakterier da?
 
Takker for dette, men vi holder oss nok hjemme i kveld.


Mulig vi driter i hele desinfiseringen
 
Klorin fungerer flott. Men ikke tenkt at jo mere jo bedre. En kork til 10 liter holder. La stå en halvtime til en time. Skyll godt.
 
Tilbake
Topp