Hei og hå!
Som alltid så blir vi usikre når vi skal sette igang med noe vi ikke har gjort før.
Denne gangen er det å karbonere med sukkerlake.
Med bruk av beersmith tror vi att vi har regnet oss frem til att vi trenger 118g bordsukker til 18L øl.
Har kokt dette i 1dl vann som nå står til kjøing.
Er dette nokk osv? Syns det virker veldig lite, med tanke på att det skal blande seg jevnt ut i 18L.
Flott med raske svar
Som alltid så blir vi usikre når vi skal sette igang med noe vi ikke har gjort før.
Denne gangen er det å karbonere med sukkerlake.
Med bruk av beersmith tror vi att vi har regnet oss frem til att vi trenger 118g bordsukker til 18L øl.
Har kokt dette i 1dl vann som nå står til kjøing.
Er dette nokk osv? Syns det virker veldig lite, med tanke på att det skal blande seg jevnt ut i 18L.
Flott med raske svar