Hei.
Har brygget noen brygg nå og synes jeg får lite karbonering på de. Har gått opp i 3 pakker gjær og gått så mye
opp i sukker, at det har ødelagt brygget på smak.
Spørsmålet mitt er om det kan være lurt å virvle opp igjen bunnfallet i gjæringsbøtten for å få med mer av
gjærrestene over i flasken, eller vil det danne usmaker på ølen? Da kunne man jo bare latt være å stikke om, og virvle rundt.
Jeg tar heller ekstra bunnfall og god karbonering, enn dau øl.
På forhånd takk.
Har brygget noen brygg nå og synes jeg får lite karbonering på de. Har gått opp i 3 pakker gjær og gått så mye
opp i sukker, at det har ødelagt brygget på smak.
Spørsmålet mitt er om det kan være lurt å virvle opp igjen bunnfallet i gjæringsbøtten for å få med mer av
gjærrestene over i flasken, eller vil det danne usmaker på ølen? Da kunne man jo bare latt være å stikke om, og virvle rundt.
Jeg tar heller ekstra bunnfall og god karbonering, enn dau øl.
På forhånd takk.