Jeg har en humledugg fra Bryggselv i kjelleren. Gjæren er den tørre utgaven av Wyeast 1272. Rehydrert før tilsetting, eller pitching som det heter på fagspråket...
Jeg ville ha en litt høyere OG enn angitt så spraymalt ble tilsatt ved kok. Denne ble da 1062
Bryggedagen var den 13. juni, altså litt over 3 uker siden. Og den går fortsatt...
Har tatt flere målinger de siste dagene og det krabber da nedover, men det går sakte. Dagens notering er 1013-14
Jeg har holdt den på en konstant temp på 20,5 ºC og mørkt.
Er det normalt, slik at det bare er å smøre seg med tålmodighet ?
Jeg har skrudd opp tempen litt i dag, men syns det er litt merkelig forløp på denne. Alle de tidligere bryggene har gått ut på de tilmålte 14 dagene...
Jeg ville ha en litt høyere OG enn angitt så spraymalt ble tilsatt ved kok. Denne ble da 1062
Bryggedagen var den 13. juni, altså litt over 3 uker siden. Og den går fortsatt...
Har tatt flere målinger de siste dagene og det krabber da nedover, men det går sakte. Dagens notering er 1013-14
Jeg har holdt den på en konstant temp på 20,5 ºC og mørkt.
Er det normalt, slik at det bare er å smøre seg med tålmodighet ?
Jeg har skrudd opp tempen litt i dag, men syns det er litt merkelig forløp på denne. Alle de tidligere bryggene har gått ut på de tilmålte 14 dagene...