Planlegger også en lakris porter med lakris pulver og NØ sin porter som maltbase
Noen som har noen formening eller erfaring med hvor mye lakris pulver jeg bør bruke?
I min jule øl basert på stout bruker jeg 110 gram lakris rot pr. 25 l. Jeg koker 20 min og lar lakris roten være med over i gjæringsspannet.Tja, 12 -13 liter kanskje
Neste brygg ut
Lucky Bastard
13 liter
OG: 1.085
~100+ IBU
10% Special B
40 g Chinook, 90 min
40 g Chinook, 45 min
40 g Chinook, 15 min
40 g Chinook, 1 min
40 g Chinook, dry
Håper bare BS har Chinook
deler du de lambic oppskriftene? kunne tenkt meg å sette noe slikt selv ogsåSkal kjøre igang en starter i mrg. Så til fredag blir det en bayer, deretter en bock.
Skal også igang med en flanders pale ale, 1 Flanders red ale og 2 batcher med lambic. Disse skal gjæres med roselare blend og stikkes om til sekundær hvor de skal få kose seg i 1-2år.