Jeg har over flere år brygget med malt, og har i den senere tid holdt meg til samme oppskrift for pilsner.
I slutten av november ble brygget fylt på fat, og satt til lager på ca 9 grader.
I går da jeg skulle tappe over til corneliusfat oppdaget jeg at ølet ikke var klart og det kom en og annen hvit gjærsamling med over.
Da jeg skulle smake før tilsetting av CO smakte det litt surt og luktet rart.
Jeg brygget over 2 dager og dette ble fyt på 2 forskjellige fat.
Ølet smakte / luktet det samme i begge fat.
Hva kan ha gått galt?
Asbjørn
I slutten av november ble brygget fylt på fat, og satt til lager på ca 9 grader.
I går da jeg skulle tappe over til corneliusfat oppdaget jeg at ølet ikke var klart og det kom en og annen hvit gjærsamling med over.
Da jeg skulle smake før tilsetting av CO smakte det litt surt og luktet rart.
Jeg brygget over 2 dager og dette ble fyt på 2 forskjellige fat.
Ølet smakte / luktet det samme i begge fat.
Hva kan ha gått galt?
Asbjørn