Et lite, spennende eksperiment dette
Kom med tips..
Kom med tips..
Hans Einar skrev:Et lite, spennende eksperiment dette
Kom med tips..
Hans Einar skrev:Se det! Tenkte ikke å legge mer føringer i første omgang. Har brygget tre brygg Wit, IPA og Stout. Så nå er verden åpen
Bernts skrev:Kölsch
22,5 liter
OG 1046
FG 1010
IBU 27
3.8 kg pilsnermalt
220 g vienna
220 g hvetemalt
Meskes 64`c i 60 min
90 min kok
42 g hallertauer 60 min
22 g hallertauer 15 min
Wyeast 2665
Protafloc, og litt vannjustering er et pluss.
Gjæres ved 16 grader i 14-20 dager..
Dette var den ølen som lærte meg om viktigheten av gjæringstemperatur.
Hans Einar skrev:Runarstock, håper du kan dele oppskriften nå du har fått orden på den?
Hans Einar skrev:Flott, den så spennende ut, men for en som må ha det inn med teskje... Noen tanker om mesketid og gjærdingstemperatur?