Jeg er på batch 95 og tenker at jeg bør planlegge batch 100. Så da faller det seg helt naturlig å spørre dere her på forumet om tips. Jeg vil jo at #100 skal bli en minneverdig batch som egner seg for lagering. Har dere noen kule forslag?
Tels en tønne som én eller tolv batcher?
Hmmmm... Da blir det nok enda en brown i så fall og siden det er jubileum så må den være sterk! Kanskje en Imperial Brown Ale er tingen?Hva med å gjenta ditt mest vellykkede brygg?
Godt forslag, men jeg brygger kun egne oppskrifter.Nøgne Ø har jo en hopped barley wine #100. Hvorfor ikke prøve den?
Har fortsatt ikke laget noe Old ale, men jeg er veldig veldig glad i det. Dette er et forslag jeg kjenner jeg liker. Men jeg tviler på om batch 100 skal bli noe nytt. Kanskje dette blir #99 da kan den hete "Old, but not there yet"Brygg noe skikkelig massivt, en Old ale eller baltisk porter eller noe, og bestem deg for å ikke åpne den første flaska før du har satt batch #200 til gjæring.
Batch 1 var et ferdig sett fra brewolution, så det gidder jeg ikke. Men første egne oppskrift(#4) var en IPA med 100% munichmalt. Hadde vært gøy å brygge den igjen, men vil ha noe mer lageringsvennlig som skal på flaske som #100 tror jeg. Godt forslag, kanskje dette blir #98?Hva med det første ølet du brygget, bare at denne gangen tweaker du det ihht den kunnskapen du har fått ila 99 batcher til å nå det målet du satte deg på batch #1.
Hmmmm... Da blir det nok enda en brown i så fall og siden det er jubileum så må den være sterk! Kanskje en Imperial Brown Ale er tingen?
Er ikke imperiet i denne sammenhengen alltid det russiske? Eller er det bare noe jeg har funnet på?Russian Imperial Brown Ale?
Aner ikke, men jo lengre navn jo bedre?Er ikke imperiet i denne sammenhengen alltid det russiske? Eller er det bare noe jeg har funnet på?
Black Russian Imperial Stout Ale?Aner ikke, men jo lengre navn jo bedre?
Snart på Kinn Svartekunst-nivåBlack Russian Imperial Stout Ale?
Er ikke imperiet i denne sammenhengen alltid det russiske? Eller er det bare noe jeg har funnet på?