hallo. nå har et lite lass med humle kommi ;D
er denna opskriften ok?
hvilken mesketemp anbefales det?
satster å komme å¨ca og 1070-1080 med 70%utbytte
imperial havre stout kanskje
60 liter
Amount Item Type % or IBU
12,00 kg Pale Malt (2 Row) UK (5,9 EBC) Grain 55,30 %
8,20 kg Oats, Flaked (2,0 EBC) Grain 37,79 %
0,55 kg Caramel/Crystal Malt - 80L (157,6 EBC) Grain 2,53 %
0,50 kg Chocolate Malt (886,5 EBC) Grain 2,30 %
0,45 kg Roasted Barley (591,0 EBC) Grain 2,07 %
200,00 gm Northern Brewer [8,50 %] (60 min) Hops 56,3 IBU
80,00 gm Northern Brewer [8,50 %] (2 min) Hops 1,9 IBU
2 Pkgs London Ale III (Wyeast Labs #1318) Yeast-Ale
går det an å bytte ut havren med hvete og lage en hvetestout?
er denna opskriften ok?
hvilken mesketemp anbefales det?
satster å komme å¨ca og 1070-1080 med 70%utbytte
imperial havre stout kanskje
60 liter
Amount Item Type % or IBU
12,00 kg Pale Malt (2 Row) UK (5,9 EBC) Grain 55,30 %
8,20 kg Oats, Flaked (2,0 EBC) Grain 37,79 %
0,55 kg Caramel/Crystal Malt - 80L (157,6 EBC) Grain 2,53 %
0,50 kg Chocolate Malt (886,5 EBC) Grain 2,30 %
0,45 kg Roasted Barley (591,0 EBC) Grain 2,07 %
200,00 gm Northern Brewer [8,50 %] (60 min) Hops 56,3 IBU
80,00 gm Northern Brewer [8,50 %] (2 min) Hops 1,9 IBU
2 Pkgs London Ale III (Wyeast Labs #1318) Yeast-Ale
går det an å bytte ut havren med hvete og lage en hvetestout?