1. Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies). Ved å fortsette å bruke dette nettstedet, samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Lær mer.
 2. Hei der Gjest, bli medlem ved å gå til medlemsregistreringen
  Fjern notisen

Hvor kjøper dere flasker?

En tråd i 'Øltyper og øl generelt' startet av CFD, 11 Mar 2018.

 1. CFD

  CFD
  Expand Collapse
  Registrert bruker

  Jeg pleide somregel å kjøpe panteflasker på butikken (Bjørnunger) ,men jeg har forstått at disse er faset ut? Er det en annen måte å få tak i flasker (og kasser) til en rimelig penge?

  En kasse med Bjørnunger og kasse kostet 40kr ,mens en kasse med 0.5L koster jo 250kr for flasker og kasse.
   
 2. Chiefen

  Chiefen
  Expand Collapse
  Registrert bruker

  Bosted:
  Fitjar
  Jeg har til nå kjøpt flasker fra bryggebutikken til 8 kr flaska, kassene lager jeg selv. Er nå på vei til å kjøpe en pall direkte fra grossist, www.nordickpack.no
  Det kommer da på ca 4,50 pr. flaske inkl. mva, grønt punkt avgift og frakt
   
 3. Holmentoppen

  Holmentoppen
  Expand Collapse
  Norbrygg-medlem

  Bosted:
  Ski
  Det er fortsatt mulig å få tak i bjørnunger. Vet om flere hjemmebryggere som har hamstret de siste dagene. Ta en runde i nærbutikkene!
   
 4. Mats Ø.

  Mats Ø.
  Expand Collapse
  Norbrygg-medlem

  Jeg pleier å se etter tilbud på bryggebutikker. Sist jeg kjøpte en del flasker, var på Bryggselv. Det var 0.5-flasker for 5 kroner per flaske hvis jeg ikke husker helt feil.
   
 5. Bjørnar E

  Bjørnar E
  Expand Collapse
  Norbrygg-medlem

  Bosted:
  Sørfoll
  Jeg kjøpte det meste av 0,5 flaskene jeg har hos bryggselv men 0,33 flaskene jeg har er kjøpt med øl på.Nu tar jeg vare på ølflasker som er øl på,og da er det 0,5 og 0,33.Jeg bruker mest fat så det er lite som kommer på flaske
   
 6. Steinar Huneide

  Steinar Huneide
  Expand Collapse
  Registrert bruker

  Henta 30 kasser med bjørnunger på nærmeste Coop i går. Vaska 6 kasser hittil, og jevnt over ca ei flaske pr kasse gjennomsnittlig som blir panta igjen. Helt greit det til eget bruk og til de nærmeste. Ellers pleier jeg å bite meg merke i hvilke øl utesteder, restauranter, hotell m.m. har i kjøleskapene sine, og spør om å få tomgodset. Da sorterer jeg ut flasker som jeg vet er helvetes vanskelige å få av etiketter på. Weihenstephaner er mine absolutt favorittflasker, en noe mer solid versjon av Erdinger og Paulaner flaskene. Men er vanskelig å oppdrive.
   

Del denne siden