Dette kaller jeg Hansa Fatøl, og målet er å brygge et veldig billig (det billigste) brygg.
Det er bare endel pilsnermalt og sukker med litt humlerask jeg har i frysern.
Hansa Fatøl
OG: 55
FG: 04
IBU: 36.3
EBC: 5.5
Est ABV: 6.7 %
50 liter Braumeister
7.00 kg Pilsner (2 Row) Ger (3.9 EBC)
2.00 kg Cane Suger (0.0 EBC)
40 g Ahtanum (6 %) first wort 90 min
30 g Perle (8%) boil 30 min
20 g Hallentrauer Hersbrucker (4%) 10 min
20 g Hellentauer Hersbrucker (4%) Dry Hop
Dry English Ale (White Labs #WLP007
Gjære ca. 10 dager og drikkes rett fra gjæringsfatet (eventuelt gjennom en sodastreamer)
8)
Hva vil denne smake? Det er egentlig samma.
Hvis man vil lage en enda billigere øl, hva kan gjøre?
Det er bare endel pilsnermalt og sukker med litt humlerask jeg har i frysern.
Hansa Fatøl
OG: 55
FG: 04
IBU: 36.3
EBC: 5.5
Est ABV: 6.7 %
50 liter Braumeister
7.00 kg Pilsner (2 Row) Ger (3.9 EBC)
2.00 kg Cane Suger (0.0 EBC)
40 g Ahtanum (6 %) first wort 90 min
30 g Perle (8%) boil 30 min
20 g Hallentrauer Hersbrucker (4%) 10 min
20 g Hellentauer Hersbrucker (4%) Dry Hop
Dry English Ale (White Labs #WLP007
Gjære ca. 10 dager og drikkes rett fra gjæringsfatet (eventuelt gjennom en sodastreamer)
8)
Hva vil denne smake? Det er egentlig samma.
Hvis man vil lage en enda billigere øl, hva kan gjøre?