Nøkling
Norbrygg-medlem
Jeg er ikke veldig dreven enda, og har dermed også litt begrenset med utstyr/plass.
Av det jeg ser rundt omkring, så er det ganske vanlig met en 3-tier utgave av bryggesystemet sitt.
Dette har ikke jeg plass til, så jeg har tilpasset meg å brygge all grain, uten BIAB og med begrenset utstyr.
Jeg begynte å lage en blogg som et alternativ til håndskrevet brygge-log, og endte da altså opp med denne lille forklaringen på hvordan jeg brygger.
Jeg har sikkert gjort massevis av feil, og setter pris på konstruktiv feedback på hva jeg kan gjøre enda bedre.
For alle andre, så kan dette være en grei metode for å eskalere fra partial mash til all grain
http://brewinginbergen.blogspot.no/2014/05/how-to-brew-all-grain-without-separate.html
Av det jeg ser rundt omkring, så er det ganske vanlig met en 3-tier utgave av bryggesystemet sitt.
Dette har ikke jeg plass til, så jeg har tilpasset meg å brygge all grain, uten BIAB og med begrenset utstyr.
Jeg begynte å lage en blogg som et alternativ til håndskrevet brygge-log, og endte da altså opp med denne lille forklaringen på hvordan jeg brygger.
Jeg har sikkert gjort massevis av feil, og setter pris på konstruktiv feedback på hva jeg kan gjøre enda bedre.
For alle andre, så kan dette være en grei metode for å eskalere fra partial mash til all grain
http://brewinginbergen.blogspot.no/2014/05/how-to-brew-all-grain-without-separate.html