Hydrometer Temperature Adjustment Calculator

Jeg lagde vørteren i dag. For å pitche i morgen. Tar for lang tid å få ned vørteren til riktig temp vis jeg ikke gjør det på denne måten. Etter Mr malty målte jeg OG 1,0602 på 40 grader. Hva betyr dette. Skal jeg trekke dette fra eller.
 
1.060 på 40 grader vil si 1.066 på 20 grader i flg BeerAlchemy, hvis det var det du lurte på.
 
Takk for svar :fyflate:

Det var litt for høy alkoprosent for meg. Fylte på med mere vann og tilsatte sukkerlake. Fikk da en og på 4,8 %, det er akuratt der jeg vil ligge.
 
DagErik skrev:
Takk for svar :fyflate:

Det var litt for høy alkoprosent for meg. Fylte på med mere vann og tilsatte sukkerlake. Fikk da en og på 4,8 %, det er akuratt der jeg vil ligge.
OG på 4,8%? Alkoholprosenten beregnes av OG-FG forhold. Sukkerlake gir deg ikke noe bedre resultat, vann gir lavere OG og lavere FG....
 
Det gikk litt for der. Ut av 3.6 kg ekstrakt fikk jeg 25 l og vis Fg blir 1.015 da får jeg 4.8 % .
 
Tilbake
Topp