Har ei plastbøtte med 25L bringerbær surøl laget på Philly Sour gjær som tok en uforventet(når jeg ser tilbake på det, veldig forventet) retning.
50/50 pils hvete
3,6 kg frosne bringebær som jeg tinte på kjøkkenbenken. Deretter kjørte med blender for så å pitche sammen med avkjølt vørter. Hadde jeg kunne gått tilbake så hadde jeg pasteurisert det opp til 80 grader, kjølt ned også i vørter. Menmen man lærer etter hvert som man går.
Det har en interressant smak så jeg kaster ikke alt ut. Har hatt noe over på flasker for å se hva som skjer over tid. Det har en hårfin antydning til å være slimete.
Spørsmålet er vel bare om noen kan kjenne igjen på bilde hvilken infeksjon det kan være snakk om? Og er det trygt å vaske bøtta godt med pbw for så å bruke igjen, eller er det på dette tidspunktet man kaster og kjøper nytt?
50/50 pils hvete
3,6 kg frosne bringebær som jeg tinte på kjøkkenbenken. Deretter kjørte med blender for så å pitche sammen med avkjølt vørter. Hadde jeg kunne gått tilbake så hadde jeg pasteurisert det opp til 80 grader, kjølt ned også i vørter. Menmen man lærer etter hvert som man går.
Det har en interressant smak så jeg kaster ikke alt ut. Har hatt noe over på flasker for å se hva som skjer over tid. Det har en hårfin antydning til å være slimete.
Spørsmålet er vel bare om noen kan kjenne igjen på bilde hvilken infeksjon det kan være snakk om? Og er det trygt å vaske bøtta godt med pbw for så å bruke igjen, eller er det på dette tidspunktet man kaster og kjøper nytt?