Meg og kona kokte sammen et ingefærøl for en tid tilbake siden som var tiltenkt juletider.
Vi brukte brunt sukker, frisk ingefær, sitronskall og Whitelabs Ciderjær.
OG var på ca 1.03 og FG ca 1.0
Vi syntes kanskje den ble litt tam og er på jakt etter tips for og få neste runde litt søtere og mer kropp.
Vi vil helst ikke bruke kunstig sukker. Finnes det noe alternativer for og søte før flasking?
Alternativt kan det være en ide og bruke en annen gjær?
Vi brukte brunt sukker, frisk ingefær, sitronskall og Whitelabs Ciderjær.
OG var på ca 1.03 og FG ca 1.0
Vi syntes kanskje den ble litt tam og er på jakt etter tips for og få neste runde litt søtere og mer kropp.
Vi vil helst ikke bruke kunstig sukker. Finnes det noe alternativer for og søte før flasking?
Alternativt kan det være en ide og bruke en annen gjær?