0666 BRYGGERI
Norbrygg-medlem
Hei
Fikk smake den ølen I helgen ( orginalen )
Jeg ble helfrelst, ønsker og clone den.
Har funnet veldig lite på nette om den, men det jeg har funnet har jeg mikset sammen og laget en oppskrift.
Er det noen som har prøvd seg på denne eller har noen kloke innspill?
Scottish Light 80/-
Recipe Specs
----------------
Batch Size (L): 18.0
Total Grain (kg): 5.078
Total Hops (g): 32.00
Original Gravity (OG): 1.062 (°P): 15.2
Final Gravity (FG): 1.016 (°P): 4.1
Alcohol by Volume (ABV): 6.09 %
Colour (SRM): 10.7 (EBC): 21.1
Bitterness (IBU): 20.6 (Average)
Brewhouse Efficiency (%): 70
Boil Time (Minutes): 60
Grain Bill
----------------
4.570 kg Pale Ale Malt (90%)
0.406 kg Crystal 60 (8%)
0.102 kg Flaked Wheat (2%)
Hop Bill
----------------
32.0 g Styrian Golding Pellet (4.4% Alpha) @ 60 Minutes (Boil) (1.8 g/L)
Misc Bill
----------------
5.0 g Irish Moss @ 15 Minutes (Boil)
5.0 g Yeast Nutrient @ 15 Minutes (Boil)
45.0 g Oak Chips @ 7 Days (Secondary)
Single step Infusion at 67°C for 60 Minutes.
Fermented at 20°C with Wyeast 1728 - Scottish Ale
Notes
----------------
Bourbon . Eikespon ved dag 10.
Fikk smake den ølen I helgen ( orginalen )
Jeg ble helfrelst, ønsker og clone den.
Har funnet veldig lite på nette om den, men det jeg har funnet har jeg mikset sammen og laget en oppskrift.
Er det noen som har prøvd seg på denne eller har noen kloke innspill?
Scottish Light 80/-
Recipe Specs
----------------
Batch Size (L): 18.0
Total Grain (kg): 5.078
Total Hops (g): 32.00
Original Gravity (OG): 1.062 (°P): 15.2
Final Gravity (FG): 1.016 (°P): 4.1
Alcohol by Volume (ABV): 6.09 %
Colour (SRM): 10.7 (EBC): 21.1
Bitterness (IBU): 20.6 (Average)
Brewhouse Efficiency (%): 70
Boil Time (Minutes): 60
Grain Bill
----------------
4.570 kg Pale Ale Malt (90%)
0.406 kg Crystal 60 (8%)
0.102 kg Flaked Wheat (2%)
Hop Bill
----------------
32.0 g Styrian Golding Pellet (4.4% Alpha) @ 60 Minutes (Boil) (1.8 g/L)
Misc Bill
----------------
5.0 g Irish Moss @ 15 Minutes (Boil)
5.0 g Yeast Nutrient @ 15 Minutes (Boil)
45.0 g Oak Chips @ 7 Days (Secondary)
Single step Infusion at 67°C for 60 Minutes.
Fermented at 20°C with Wyeast 1728 - Scottish Ale
Notes
----------------
Bourbon . Eikespon ved dag 10.