Har tenkt å lage en porter i romjulen. Fant en oppskrift i BeerSmith som jeg har justert i forhold til ingredienser kjøpt hos Vestbrygg.
Den er nok i mørkeste laget, men dersom det bare er fargen som bryter i forhold til still, så kan jeg leve med det.
Nå er Vetsbrygg også åpen i morgen så det er nok mulig å skaffe noe annet.
Jeg ville satt stor pris på om noen ville bekrefte/avkrefe om dette blir en ok porter?
(Har allerede satt starter)
Recipe Specifications
--------------------------
Batch Size (fermenter): 25,00 l
Estimated OG: 1,059 SG
Estimated Color: 84,1 EBC
Estimated IBU: 35,2 IBUs
Brewhouse Efficiency: 72,00 %
Est Mash Efficiency: 72,0 %
Boil Time: 60 Minutes
Ingredients:
------------
Amt Name Type # %/IBU
5,00 kg Pale Malt, Maris Otter (Thomas Fawcett) Grain 1 73,5 %
0,50 kg Crystal Malt - 80L (Thomas Fawcett) (150 Grain 2 7,4 %
0,50 kg Munich Malt - 10L (19,7 EBC) Grain 3 7,4 %
0,40 kg Black (Patent) Malt (985,0 EBC) Grain 4 5,9 %
0,40 kg Chocolate Malt (689,5 EBC) Grain 5 5,9 %
73,21 g Goldings, East Kent [5,00 %] - Boil 60,0 Hop 6 35,2 IBUs
0,33 tsp Irish Moss (Boil 10,0 mins) Fining 7 -
1,3 pkg English Ale (White Labs #WLP002) [35,01 Yeast 8 -
Temperat Step Time
67 C 60 min
Den er nok i mørkeste laget, men dersom det bare er fargen som bryter i forhold til still, så kan jeg leve med det.
Nå er Vetsbrygg også åpen i morgen så det er nok mulig å skaffe noe annet.
Jeg ville satt stor pris på om noen ville bekrefte/avkrefe om dette blir en ok porter?
(Har allerede satt starter)
Recipe Specifications
--------------------------
Batch Size (fermenter): 25,00 l
Estimated OG: 1,059 SG
Estimated Color: 84,1 EBC
Estimated IBU: 35,2 IBUs
Brewhouse Efficiency: 72,00 %
Est Mash Efficiency: 72,0 %
Boil Time: 60 Minutes
Ingredients:
------------
Amt Name Type # %/IBU
5,00 kg Pale Malt, Maris Otter (Thomas Fawcett) Grain 1 73,5 %
0,50 kg Crystal Malt - 80L (Thomas Fawcett) (150 Grain 2 7,4 %
0,50 kg Munich Malt - 10L (19,7 EBC) Grain 3 7,4 %
0,40 kg Black (Patent) Malt (985,0 EBC) Grain 4 5,9 %
0,40 kg Chocolate Malt (689,5 EBC) Grain 5 5,9 %
73,21 g Goldings, East Kent [5,00 %] - Boil 60,0 Hop 6 35,2 IBUs
0,33 tsp Irish Moss (Boil 10,0 mins) Fining 7 -
1,3 pkg English Ale (White Labs #WLP002) [35,01 Yeast 8 -
Temperat Step Time
67 C 60 min