Hei, jeg driver å eksprimenterer litt med oppskriftsbyggeren på brewersfriend.com og lurer på om oppskriften jeg har laget er noe
som jeg bør prøve, eller om det er helt bortkastet. Setter veldig stor pris på eventuelle forslag til endringer.
Det er 2kg pale ale byggmalt og 2kg pale hvetemalt. Dette pga. at leverandør er utsolgt for pale ale byggmalt. Kan det fungere med så
mye hvetemalt i en IPA?
På forhånd takk for svar av alle slag! :amen:
som jeg bør prøve, eller om det er helt bortkastet. Setter veldig stor pris på eventuelle forslag til endringer.
Det er 2kg pale ale byggmalt og 2kg pale hvetemalt. Dette pga. at leverandør er utsolgt for pale ale byggmalt. Kan det fungere med så
mye hvetemalt i en IPA?
Kode:
Method: All Grain
Style: American IPA
Boil Time: 60 min
Batch Size: 21 liters
Boil Size: 26.5 liters
Efficiency: 75%
Original Gravity: 1.062
Final Gravity: 1.017
ABV (standard): 5.84%
IBU (tinseth): 58.14
SRM (mosher): 8.91
Fermentables
Amount Fermentable PPG *L Bill %
1 kg Caramel / Crystal 15L 35 15 17.9%
0.1 kg Acidulated Malt 27 3.4 1.8%
0.5 kg Aromatic Malt 35 20 8.9%
2 kg Pale Ale 37 3.5 35.7%
2 kg Pale Wheat 39 1.5 35.7%
Hops
Amount Variety Time AA Type Use
30 g Target 60 min 10.5 Pellet Boil
30 g Cascade 15 min 6.5 Pellet Boil
50 g Cascade 5 min 6.5 Pellet Boil
Mash Steps
Amount Description Type Temp Time
20 L Fly Sparge 67 C 90 min
Other Ingredients
Amount Name Time Type Use
0.5 each Portafloc 15 min Other Boil
Yeast
Safale - Safbrew - Specialty Ale Yeast T-58
På forhånd takk for svar av alle slag! :amen: