Finnes det en kalkulator for beregning av maltmengde når maltoppskriftene oppgis i prosent, som nedenfor?
OG: 16,8 °P
FG: 4 °P
7 % alkohol
ca. 80-100 IBU
Malt:
92 % Thomas Fawcett maris otter pale malt
4 % Thomas Fawcett pale crystal malt, 70 EbC
4 % Thomas Fawcett crystal malt, 130-150 EBC
Gjær:
Wyeast 1318 London Ale III
Mesking:
64 °C
Koking: 90 min.
OG: 16,8 °P
FG: 4 °P
7 % alkohol
ca. 80-100 IBU
Malt:
92 % Thomas Fawcett maris otter pale malt
4 % Thomas Fawcett pale crystal malt, 70 EbC
4 % Thomas Fawcett crystal malt, 130-150 EBC
Gjær:
Wyeast 1318 London Ale III
Mesking:
64 °C
Koking: 90 min.