Hei og takk for et suverent forum. Har lært utrolig mye av å bare lese meg opp her.
Mitt første brygg står og putrer på 13de dagen, og selv med noe lav OG, pga litt mye skyllevann
gleder jeg meg til å smake.
Men jeg ser at i mitt gamle hus er det vanskelig å finne et rom med stabil temp, då jeg vurderer å ha et kjøleskap.
Tenkte på et kombiskap da disse selges i hopetall på Finn.no.
Men hvor "varmt" greier man å få det i en frysedel på et slikt skap? Noen som har prøvd?
Mitt første brygg står og putrer på 13de dagen, og selv med noe lav OG, pga litt mye skyllevann
gleder jeg meg til å smake.
Men jeg ser at i mitt gamle hus er det vanskelig å finne et rom med stabil temp, då jeg vurderer å ha et kjøleskap.
Tenkte på et kombiskap da disse selges i hopetall på Finn.no.
Men hvor "varmt" greier man å få det i en frysedel på et slikt skap? Noen som har prøvd?