Jeg har servert brandy som whisky - og fått ros for den gode whiskyen

.
Hva blir det neste mon tro, har du servert sterkøl til noen, og de har tatt det for å være polvarer?
Folk som er skeptisk på Winexpert vinsett med ren drueekstrakt, men likevel kjøper protagonist kittet med ukjent maltbase og 25% sukkertilsetning kan ta å se seg selv litt i speilet. Det er nesten for lett å få godt resultat av disse setta i forhold til vanskelighetsgraden på allgrain ølbrygging.
Vi er forresten i feil tråd til å diskutere dette. Kanskje litt min feil, som trigget et par som kanskje står godt framme i køa ved polslipp på viner til ei kvart månedslønn eller mer med hva jeg skrev om hjemmegjæret Bordeaux.
de gangene jeg har fått servert Sassicaia eller Solaia har jeg vært nær i himelen og det er jo supertoskanere
Ganske kostbare flasker det. Man er sikkert ikke der, men om du tester kittet så er du den beste av oss to til å sammenligne. Har ikke smakt vin til over tusen kroner flaska polpris selv.