En litt "plagsom" ting ved flaskingen er når jeg skal lage sukkerlake som jeg tilsetter flaskene ved sprøyter på 5 ml.
Glemmer fra gang til gang hvor mye sukker/vann jeg bruker, og for enkelhetsskyld hadde det det vært deilig å ha dette klart fra før av.
Hvis jeg koker ett norgesglass, sammen med 500 ml ferdig sukkerlake, da med en konsentrasjon på 3 gram sukker per 5 ml, er det noe i veien for at har dette i kjøleskapet og henter frem når jeg trenger det?
Det vil jo være bakteriefritt etter koking, og så lenge jeg behandler det forsiktig ved uttak (sprayer lokk med starsan osv) så vil det vel ikke bli kontaminert?
Sukkerinnholdet i laken er vel også såpass høy at det skjermer for bakterie-vekst?
Glemmer fra gang til gang hvor mye sukker/vann jeg bruker, og for enkelhetsskyld hadde det det vært deilig å ha dette klart fra før av.
Hvis jeg koker ett norgesglass, sammen med 500 ml ferdig sukkerlake, da med en konsentrasjon på 3 gram sukker per 5 ml, er det noe i veien for at har dette i kjøleskapet og henter frem når jeg trenger det?
Det vil jo være bakteriefritt etter koking, og så lenge jeg behandler det forsiktig ved uttak (sprayer lokk med starsan osv) så vil det vel ikke bli kontaminert?
Sukkerinnholdet i laken er vel også såpass høy at det skjermer for bakterie-vekst?