Hei!
Jeg har endelig tatt skrittet og kjøpt Cornelius-fat. Men jeg sliter litt med karboneringen.
Tappet mitt siste brygg på 12L fat forrige torsdag. Siktet mot 2,3 vol CO2, og fant fram i tabellen.
Det er 12 grader i kjøleskapet hvilket skulle tilsi et trykk på 1,16 bar.
Etter en uke var det veldig lite kullsyre i ølet. Man kunne kjenne litt på tunga, men var helt tydelig
altfor lite. Hva har jeg gjort feil?
Jeg har endelig tatt skrittet og kjøpt Cornelius-fat. Men jeg sliter litt med karboneringen.
Tappet mitt siste brygg på 12L fat forrige torsdag. Siktet mot 2,3 vol CO2, og fant fram i tabellen.
Det er 12 grader i kjøleskapet hvilket skulle tilsi et trykk på 1,16 bar.
Etter en uke var det veldig lite kullsyre i ølet. Man kunne kjenne litt på tunga, men var helt tydelig
altfor lite. Hva har jeg gjort feil?