Kinn Slåtteøl. litt lite tyngde. forslag?

bjhor

Norbrygg-medlem
Hei
synes Kinn sitt slåtteøl er veldig godt, men litt lite tyngde i det. noen forslag til kva eg skal gjør for å få litt ekstra tyngde.. litt meir "volum" og ettersmak. ?

Bjørn


Statistics
Volume: 27 liters
Boil Volume: 31 liters
OG: 1048
BG: 1042
FG:
Alcohol: 4.7 % by vol.
Colour: 25 EBC (Deep amber / light copper)
Bitterness: 31 IBU
BU/GU: 0.64
Fermentables
Pilsner Malt 4 EBC 5695 g
Caramalt 31 EBC 180 g
Munich Malt 28 EBC 180 g
Chocolate Malt. 1175 EBC 93 g
Wheat Malt 4 EBC 64 g
Mash schedule: 64 degrees for 90 minutes, Kokes 90 min
Hops
Northern Brewer 8.7% alpha 35 g 60 minutes
East Kent Golding 6.4% alpha 25 g 5 minutes
Fermentation
Yeast: WLP530 Abbey Ale
Fermented at 18 degrees C for 7 days.
Fermented at 22 degrees C for 7 days.
 
Tilbake
Topp