Stakk om mitt første brygg i går. Smakte i løpet av prosessen på star san. Den smakte surt.
Skal de være slik? Den hadde stått utblandet siden jeg mesket ølet for 14 dager siden. Har
jeg ruinert mitt første forsøk på egenprodusert pale Ale?
Eg har hatt starsan ståande i ei bøtte i fleire veker og brukt det når eg har desinfisert. Har ikkje oppdaga noko problem med det. Smak heller på ølet. Det plar gå bra.
Da er det gjort. Flasket mine første 22 liter øl. Skylte først med den meget skumvillige star san blandinga mi. Har
sikkert ihvertfall ikke for lite star san i dette desinfiserende midlet mitt.
Så nå er det bare å smøre seg med masse tålmodighet og vente på resultatet. Blir nok
et knallgodt øl vil jeg tro
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å tilpasse innholdet, skreddersy din opplevelse og holde deg innlogget dersom du registrerer deg.
Ved å fortsette og bruke dette nettstedet, samtykker du i bruken av informasjonskapsler.