Etter å ha lest litt rundt både høyt og lavt komponerte jeg min egen oppskrift på Fatøl/vienna lager.
Nå pleier ikke jeg å skryte, men dette ble en av de beste øllene jeg noensinne har smakt.
Fortsatt ikke 100% klar eller ferdiglagret, men jeg klarer ikke å holde meg unna.
Fantastisk balanse mellom malt og bitterhet, fin fylde i munnen uten å bli søtt og veldig mye bedre en vienna lager/fatøl fra butikken.
Flaket malt er for skummet sin del, men ga lite effekt.
Gjæret 8 dager på 14c. 2 dager på 16c, så coldcrash og flasket. Fg ble 1.010
Håper noen lar seg inspirere og brygger en runde! Kom gjerne med feedback!
Nå pleier ikke jeg å skryte, men dette ble en av de beste øllene jeg noensinne har smakt.
Fortsatt ikke 100% klar eller ferdiglagret, men jeg klarer ikke å holde meg unna.
Fantastisk balanse mellom malt og bitterhet, fin fylde i munnen uten å bli søtt og veldig mye bedre en vienna lager/fatøl fra butikken.
Flaket malt er for skummet sin del, men ga lite effekt.
Gjæret 8 dager på 14c. 2 dager på 16c, så coldcrash og flasket. Fg ble 1.010
Håper noen lar seg inspirere og brygger en runde! Kom gjerne med feedback!