Dette blir mitt tredje brygg og er veldig fornøyd med mine to første.
Har ventet på en mulighet for å brygge, og dagen idag ble ledig.
Har hatt hektiske dager, så har ikke rukket å lage gjærstarter. (Må få meg magnetrører...)
Jeg har WLP060, samt en pakke tørrgjær som fulgte med et muntons gold ale sett.
Har følgende oppskrift:
Batch Size (fermenter): 22,00 l
Boil Size: 17,08 l
Bottling Volume: 20,49 l
Estimated OG: 1,070 SG
Estimated Color: 20,9 EBC
Estimated IBU: 51,3 IBUs
Brewhouse Efficiency: 72,00 %
Boil Time: 60 Minutes
Ingredients:
------------
Amt Name Type # %/IBU
4,50 kg Pale Liquid Extract (15,8 EBC) Extract 2 88,2 %
0,10 kg Caramel/Crystal Malt - 60L (118,2 EBC) Grain 1 2,0 %
29,17 g Amarillo Gold [8,50 %] - Dry Hop 7,0 Day Hop 9 0,0 IBUs
39,16 g Columbus (Tomahawk) [14,00 %] - Boil 60, Hop 4 37,8 IBUs
20,00 g Cascade [5,50 %] - Boil 60,0 min Hop 5 7,6 IBUs
0,83 tsp Irish Moss (Boil 10,0 mins) Fining 7 -
10,00 g Amarillo Gold [8,50 %] - Boil 60,0 min Hop 6 5,9 IBUs
1,0 pkg American Ale Yeast Blend (White Labs #WL Yeast 8 -
0,50 kg Light Dry Extract (15,8 EBC) Dry Extract 3 9,8 %
Det blir jo altfor lite med en WLP060 med utløp 18.sep, så hvordan blir det med å tilsette en pakke tørrgjær?
Hastesvar mottas med takk, er igang med oppvarminga...
Har ventet på en mulighet for å brygge, og dagen idag ble ledig.
Har hatt hektiske dager, så har ikke rukket å lage gjærstarter. (Må få meg magnetrører...)
Jeg har WLP060, samt en pakke tørrgjær som fulgte med et muntons gold ale sett.
Har følgende oppskrift:
Batch Size (fermenter): 22,00 l
Boil Size: 17,08 l
Bottling Volume: 20,49 l
Estimated OG: 1,070 SG
Estimated Color: 20,9 EBC
Estimated IBU: 51,3 IBUs
Brewhouse Efficiency: 72,00 %
Boil Time: 60 Minutes
Ingredients:
------------
Amt Name Type # %/IBU
4,50 kg Pale Liquid Extract (15,8 EBC) Extract 2 88,2 %
0,10 kg Caramel/Crystal Malt - 60L (118,2 EBC) Grain 1 2,0 %
29,17 g Amarillo Gold [8,50 %] - Dry Hop 7,0 Day Hop 9 0,0 IBUs
39,16 g Columbus (Tomahawk) [14,00 %] - Boil 60, Hop 4 37,8 IBUs
20,00 g Cascade [5,50 %] - Boil 60,0 min Hop 5 7,6 IBUs
0,83 tsp Irish Moss (Boil 10,0 mins) Fining 7 -
10,00 g Amarillo Gold [8,50 %] - Boil 60,0 min Hop 6 5,9 IBUs
1,0 pkg American Ale Yeast Blend (White Labs #WL Yeast 8 -
0,50 kg Light Dry Extract (15,8 EBC) Dry Extract 3 9,8 %
Det blir jo altfor lite med en WLP060 med utløp 18.sep, så hvordan blir det med å tilsette en pakke tørrgjær?
Hastesvar mottas med takk, er igang med oppvarminga...