Noen som har erfaring med denne type gjær? Jeg har alltid brukt ferskgjær på flasker, men dette er gjær som man "forhåndsstarter" i posen ved å slå på den.
På posen står det at dette skal være nok gjær til 5 gallons (19liter) med vørter. Jeg skal sette en batch med 25 liter Porter.
Hvor lenge bør denne gjæraktivatoren ligge i posen for jeg kan lage en vanlig spraymaltstarter av den?
Noen som har erfaringer her?
Hvor stor starter bør jeg lage til en 25 liters batch? 200gram DME til 2 liter vann kanskje?
På posen står det at dette skal være nok gjær til 5 gallons (19liter) med vørter. Jeg skal sette en batch med 25 liter Porter.
Hvor lenge bør denne gjæraktivatoren ligge i posen for jeg kan lage en vanlig spraymaltstarter av den?
Noen som har erfaringer her?
Hvor stor starter bør jeg lage til en 25 liters batch? 200gram DME til 2 liter vann kanskje?