Hei!
27/3 brygga eg tjekkisk pils og satta den til gjæring i min framtidige kegerator. Kjølte vørter ned til 8-9 grader før den blei lufta godt ved å la den falle fritt ned i karet fra krana. Og så blei gjærstarteren (WLP800) som var dyrka opp etter Mr.malty og hadde stått i kjøleskapet fram til dekantering pitcha i karet.
Har montert termometer i kjøleskapet og tempraturen har bare variert mellom 8-9.
OG 1054
Meskeskjema 67C i 60min
Målte den etter ei uke, da var den på 1040. Og i dag heilt likt, men i dag lukta den mais :jaha:.
Treng litt tips til redningsplan. Eventuelt tips til kor ting har gått gale.
takk på førehand!
27/3 brygga eg tjekkisk pils og satta den til gjæring i min framtidige kegerator. Kjølte vørter ned til 8-9 grader før den blei lufta godt ved å la den falle fritt ned i karet fra krana. Og så blei gjærstarteren (WLP800) som var dyrka opp etter Mr.malty og hadde stått i kjøleskapet fram til dekantering pitcha i karet.
Har montert termometer i kjøleskapet og tempraturen har bare variert mellom 8-9.
OG 1054
Meskeskjema 67C i 60min
Målte den etter ei uke, da var den på 1040. Og i dag heilt likt, men i dag lukta den mais :jaha:.
Treng litt tips til redningsplan. Eventuelt tips til kor ting har gått gale.
takk på førehand!