Lervig Lucky Jack

Hei!
Ganske ny i gamet, og tenker å gyve løs på en kloning av butikkfavoritten min, Lervig LJ. Men har en del spm angående forskjellige oppskrifter, har funnet tre forskjellige; den i "Fra hånd til munn", den fra Brygg-selv, og den som ble lagt ut her av Gahr.

1) Det første jeg lurer på er egentlig om noen har noen erfaringer rundt hvilke oppskrift som gir best resultat til mindre batch (rundt 25l)? Ser at den Gahr la ut er tilpasse bryggeristr...
2) "Fra hånd til munn" står det at det skal tørrhumles under sekundærgjæring, men under Gjæringstid- og temp står det bare "20C i 4-5 dager". Hvordan skal jeg tolke dette?
3) Oppskriften Gahr la ut her brukte FWH, hvilke efekt gir dette?
4) Jeg ønsker meg et litt sterkere øl, rundt 5.6%, hvor mye bør jeg da øke maltmengden med.

Sturla
 
Tilbake
Topp