BjarteM
Norbrygg-medlem
Akkurat ferdig med å tappe 80 flasker, en sedvanlig anledning til å vurdere fat.
Jeg er imidlertid usikker på om det kommer til å funke for meg, så trenger innspill på om det går, og hva jeg trenger av utstyr. Dette er situasjonen:
Hva trenger jeg egentlig av utstyr?
Jeg er imidlertid usikker på om det kommer til å funke for meg, så trenger innspill på om det går, og hva jeg trenger av utstyr. Dette er situasjonen:
- Jeg har ikke mulighet for et kjøleskap med tappekraner stående noe sted i huset. Ingen permanent løsning er mulig å få til her.
- Jeg har en kjølig kjeller hvor jeg oppbevarer flaskene i dag. Fatene må stå her
- Jeg har et lite kjøleskap på balkongen som jeg bruker som mellomstasjon for flaskene. Det er lite, men har kanskje plass til 1 eller maks 2 fat.
- Jeg har 2-3 oppskrifter jeg brygger ofte, og vil gjerne kunne bytte mellom dem.
Hva trenger jeg egentlig av utstyr?