Heisann folkens!
Takk for mange gode råd på forumet; her har jeg lært mye
Jeg har brygget en god stund nå, men har fortsatt ikke brydd meg med å lage startere.
Har med unntak av 3 brygg, fått bare helt topp resultat. Allikevel, så vil jeg prøve å begynne å lage startere
for å se om resultatene kan bli enda bedre.
Når man skal brygge en hel batch med bare ekstrakt så skjønner jeg at man må velge ekstrakt med omhu, men hvor mye har det å si med kvaliteten på malt ekstrakten når man skal lage starter? Hvis jeg har forstått det riktig så skal man la gjæren bunnfelle og helle av vørteren. Da er det vel bare gjær igjen?
Takk for mange gode råd på forumet; her har jeg lært mye
Jeg har brygget en god stund nå, men har fortsatt ikke brydd meg med å lage startere.
Har med unntak av 3 brygg, fått bare helt topp resultat. Allikevel, så vil jeg prøve å begynne å lage startere
for å se om resultatene kan bli enda bedre.
Når man skal brygge en hel batch med bare ekstrakt så skjønner jeg at man må velge ekstrakt med omhu, men hvor mye har det å si med kvaliteten på malt ekstrakten når man skal lage starter? Hvis jeg har forstått det riktig så skal man la gjæren bunnfelle og helle av vørteren. Da er det vel bare gjær igjen?