Meklenborg
Norbrygg-medlem
Hei,
har dere noe tips til hva slags malt jeg bør bruke for å øke EBC i en APA, uten å sette for mye smak på ølet?
Ønsker å øke EBC til cirka 25. Oppskrifta lander for øyeblikket på 9.2:
Amt Name Type # %/IBU
25.00 l Oslo - Skullerud Water 1 -
4.80 kg Pale Malt, Maris Otter (5.0 EBC) Grain 2 81.5 %
0.52 kg Wheat Malt (5.0 EBC) Grain 3 8.8 %
0.31 kg Munich II - 25 (25.0 EBC) Grain 4 5.3 %
0.26 kg Cara-Pils/Dextrine (5.0 EBC) Grain 5 4.4 %
Hvilken malt kan jeg bruke uten at det skal gjøre for mye med smaken?
har dere noe tips til hva slags malt jeg bør bruke for å øke EBC i en APA, uten å sette for mye smak på ølet?
Ønsker å øke EBC til cirka 25. Oppskrifta lander for øyeblikket på 9.2:
Amt Name Type # %/IBU
25.00 l Oslo - Skullerud Water 1 -
4.80 kg Pale Malt, Maris Otter (5.0 EBC) Grain 2 81.5 %
0.52 kg Wheat Malt (5.0 EBC) Grain 3 8.8 %
0.31 kg Munich II - 25 (25.0 EBC) Grain 4 5.3 %
0.26 kg Cara-Pils/Dextrine (5.0 EBC) Grain 5 4.4 %
Hvilken malt kan jeg bruke uten at det skal gjøre for mye med smaken?