Jeg har også en BB60 (men bruker ikke maltrør). Jeg fikk stilt mølla mi (monstermill) av gutta på Bryggselv da jeg kjøpte den, og den ble stilt på 1.5 mm. På Bryggselv tilpasser de malingen til utstyret du har når du bestiller knust malt, så jeg regner med at det er det de maler på når du oppgir at du har en BB60. Det har fungert utmerket på maling av bygg, men dårlig når jeg har malt hvete, som har mindre korn. Da jeg brygget hveteøl nå sist, stilte jeg derfor mølla på 1.1 da jeg malte hveten, og tilbake til 1.5 da jeg malte pilsnermalten. Det var 70 prosent hvete, og jeg fikk høyt utbytte, så dette ser ut til å være bra. Det er mulig jeg kan male bygg noe finere, også - men det har alltså fungert greit med den grove innstillingen.
Jeg har aldri vært plaget med stuck mash med den innstillingen jeg har hatt, men jeg fikk det med 70% hvete malt på 1.1. Riktignok kjørte jeg mesk uten skylling på den batchen, med mange steg og mye røring, så det er kanskje ikke så rart at jeg fikk ei solid kake med hvetemjølssement oppå rista. Det kan hende det hadde sett annerledes ut om jeg hadde kjørt det vanlige opplegget mitt med resirkulering med pumpe, og kontinuerlig skylling. (På den annen side så var det ikke noe problem; jeg trengte bare å røre opp maltsenga én gang, så gikk resten greitt.)
Jeg er veldig interessert i å høre hvordan det går med meskinga for deg nå, med den innstillnga der. Jeg har sjekka litt på amerikanske og andre fora hva folk skriver der, og 0.95 er fremdeles på den grove siden i forhold til det som ser ut til å være standard,så det bør gå fint.