Dags for nytt innlegg :
Fikk ideen av høna mi, hvorfor ikke lage en wheteøl med mangosmak?
Ja! Tenkte jeg. MEN! Hvordan og hvor mye?
1.Jeg tenkte å bruke hefeweizen som base
2. Jeg tenkte å bruke en puree med 90% mango og 10 % sukker i.
Spørsmålet blir da: når har jeg oppi mangoen? Og hvor mye puree pr liter? Må jeg stikke om? Og blir gjæringstida forlenget?
Tenkte å gjære på 22 grader for en fruktig øl
Fikk ideen av høna mi, hvorfor ikke lage en wheteøl med mangosmak?
Ja! Tenkte jeg. MEN! Hvordan og hvor mye?
1.Jeg tenkte å bruke hefeweizen som base
2. Jeg tenkte å bruke en puree med 90% mango og 10 % sukker i.
Spørsmålet blir da: når har jeg oppi mangoen? Og hvor mye puree pr liter? Må jeg stikke om? Og blir gjæringstida forlenget?
Tenkte å gjære på 22 grader for en fruktig øl