Da har jeg vært i bryggerhuset og lagd meg 30 liter bokk.
Nå som sola begynner å ta, er det hyggelig å sitte på patioen
med en kald lager mens mesk og koking går sin gang.
Alt gikk perfekt. OG 1065.
God påske til dere alle. > > > >
Hei Erlend.
Nei, bruker ikke sirup, bruker ekte maple, altså trevirke.
Hvis du er interesert, kan jeg sende deg oppskriften.
Den blir jævlig god, og holder 6,4% > > > > > >
Maplebokk 30 liter
7kg. Municmalt
2kg. Pilsnermalt
1kg Caramunicmalt
60g. Halertauer mittelfruh 60 min
40g. Hallertaue mittelfruh 30 min
Mesketemp. 68 gr. 90min ingen skylling
Gjæring 30 dager 9 gr
300 gr lønn kappes i skiver og kokes i 10 min. Siles og helles på fat.
Lagres i 3 mnd
Lykke til
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å tilpasse innholdet, skreddersy din opplevelse og holde deg innlogget dersom du registrerer deg.
Ved å fortsette og bruke dette nettstedet, samtykker du i bruken av informasjonskapsler.