Hei folkens.
Jeg har lagd 75 liter med bockøl til et selskap en kompis skal ha om 1,5 uke - vet ikke hvorfor, men det er veldig underkarbonisert (brukt 6gram sukker pr liter).
Det er flalsket på 1,5L farris plastflasker (ja jeg vet - forferdelig, men det var letteste
Jeg pleier selv å bruke cornelius, og har noen tomme fat stående. Vil det være mulig å helle øllet veldig forsiktig over på corneliusfat (etter å ha fylt på litt co2 i bunn av fatet), for så å karbonisere det med trykk? Eller vil det ødelegge øllet? Hva tror dere?
Det smaker godt, men er bare flatt!
mvh Claus
Jeg har lagd 75 liter med bockøl til et selskap en kompis skal ha om 1,5 uke - vet ikke hvorfor, men det er veldig underkarbonisert (brukt 6gram sukker pr liter).
Det er flalsket på 1,5L farris plastflasker (ja jeg vet - forferdelig, men det var letteste
Jeg pleier selv å bruke cornelius, og har noen tomme fat stående. Vil det være mulig å helle øllet veldig forsiktig over på corneliusfat (etter å ha fylt på litt co2 i bunn av fatet), for så å karbonisere det med trykk? Eller vil det ødelegge øllet? Hva tror dere?
Det smaker godt, men er bare flatt!
mvh Claus