Meske igjennom arbeidsdagen

Hvis jeg skal meske igennom arbeidsdagen (25 liter Kölsch)

Hva slags temperatur skal jeg bruke da ? starter kl 12 , avslutter kl 1900 (speidel)

Mvh
Ole
 
veit ikke hvordan skylling går etter kornet har lagt i bløtt så lenge, men det går sikkert høvelig bra. Kanskje du taper tiden du sparte med vanskelig skylling. Er vel bare å prøve
 
Kan ikke du meske som normalt og programmere Speidelen til avslutte med utmesk på 78 grader som den holder til du kommer hjem? Hvis du holder en eller annen konstant mesketemperatur så lenge, vil du kunne ende opp med en mer gjærbar vørter og en veldig tørr øl. Tror ikke det har så mye å si om du kjører på 78 grader over lang tid.
 
Skal ikke være noe problem. En av de som selger BB30 anbefalte å la mesken stå over natten. Og på braumeister-forumet er det vel en tråd om å la speidelen stå på 78 over natten eller hvor lenge det var og attpåtil prat om at effektiviteten økte en god del i samme slengen...
 
Tilbake
Topp