Sliter litt med å få klar gjærstarteren for brygging planlagt fredag. Mente å huske jeg hadde god tid, men det var fordi jeg hadde så liten starter sist at jeg slapp å dekantere. Nå må jeg opp i ca 2.4l starter (iflg Mr Malty på en Simple Starter) og til en Wit på ca 20l regner jeg med den bør dekanteres...
Jeg tenkte sette starteren ikveld, men har da bare 3 dager til bryggedag - dessuten er jeg på reise frem til bryggedagen og får ikke satt starteren til kjøling før samme dag
Så da begynte jeg å vurdere tørrgjær, men det blir kanskje litt nedtur (har US-05)? :jaha:
Hjelp?
Jeg tenkte sette starteren ikveld, men har da bare 3 dager til bryggedag - dessuten er jeg på reise frem til bryggedagen og får ikke satt starteren til kjøling før samme dag
Så da begynte jeg å vurdere tørrgjær, men det blir kanskje litt nedtur (har US-05)? :jaha:
Hjelp?