Ser bra ut. Havrestout? Prøv med littegrann høyere trykk for mer skum.Testet regulatoren for første gang i går. Jeg synes skummet ble meget tett og fint, men skulle gjerne ønsket meg litt mer skum. Jeg tappet med regulatoren på 30 psi. Er det høyere karbonering (CO2) som skal til eller mer nitrogen?
Tviler sterkt på at du har mistet gass via ølkoblingen. Trykket på fatet i utgangspunktet kan ha noe å si. Nødvendig trykk avhengig av kran og tappelinje. Tell og meld hvor mange patroner du bruker på hele fatet.En ting jeg ikke skjønner er hvordan det skal være nok med fire patroner for å tømme et fat med såpass høyt trykk. Jeg tipper jeg har ca 15 liter på mitt 19 liters fat og brukte i hvert fall et par patroner for å fylle head spacen med 30 psi. Når det er sagt så la jeg merke til etter at jeg hadde sjenket meg en øl at det var lekket litt øl gjennom ball lock ventilen på ølslangen. Det lå øl på toppen av den dingsen man trekker tilbake for å sette ball locken på øl ut "posten". Kan det være det har kommet ut noe gass den veien som gjør at jeg har måtte bruke mer nitrogen enn vanlig?
Slett ikke nødvendig å slippe ut noe trykk! Bare toppe opp med litt CO2 hvis du vil være sikker på at CO2-nivået opprettholdes. Da går det forsåvidt færre patroner også.Tidligere i tråden her ble det skrevet at man må fylle på med litt co2 når man bytter patron - jeg regner med man først da må slippe ut eksisterende nitrogentrykk? Da må jeg etter påfyll av co2 kjøre minimum fire nye patroner nitrogen for å nå serveringstrykk på ny!...
Slett ikke nødvendig å slippe ut noe trykk! Bare toppe opp med litt CO2 hvis du vil være sikker på at CO2-nivået opprettholdes. Da går det forsåvidt færre patroner også.
Har brukt lavere trykk som indikator på når det må byttes patron. Trykket på CO2 må være høyere enn det er på fatet. Blir ikke for mye CO2 av noen sekunders tilkobling uansett. Men har begynt å foretrekke stoutene med veldig lite CO2, så nå dropper jeg CO2-pustet.Ah, det høres jo både magisk og betydelig rimeligere ut. Trodde ikke jeg kunne karbonere direkte igjen med CO2 når serveringstrykket med nitrogen var så mye høyere enn karboneringstrykket. Serverer med 2 bar og karbonerer med 0,2. Er det fordi fatet er trykksatt med nitrogen det går an å tilføre CO2 på et lavere trykk? Hadde det vært 2 bar CO2 i head spacen regner jeg med at det ikke hadde hatt noen effekt å koble til med 0,2 bar CO2. Prøver bare å forstå teknikalitetene her
Har brukt lavere trykk som indikator på når det må byttes patron. Trykket på CO2 må være høyere enn det er på fatet. Blir ikke for mye CO2 av noen sekunders tilkobling uansett. Men har begynt å foretrekke stoutene med veldig lite CO2, så nå dropper jeg CO2-pustet.
Kommer litt seint inn men jeg har bestilt meg Beergas (Aligal13) 70/30%mix fra Air liquide i dag. Håper jeg ikke har gjort noe dumt.
Skal prøve meg på Left Hand Milk Stout Nitro.
Er det noen som har tips så tas det imot med takk
Neida, er på plass ut uka. Sendte nitroadapteret ditt i går.Da har jeg også bestilt nitro adapter og stout kran! Krysser fingrene for at @Tapcooler ikke har tatt ferie
Ja, Intertap og Vent-Matic passer på amerikanske gjennomføringer, så det går fint. Bare send meg en mail (eller PM) hvis du skal ha med noe mer på ordren, så sparer du litt på frakten.flott bestilte et til passer ventmatic kranene på intertap tappetårn?