Hei!
et sprakande nytt medlem her, og har ikke god peiling på dette forumet, så det er fullt mulig at spørsmålet mitt er besvart fra før av, men jeg gir det en sjanse!
Jeg har litt mjød som står og putrer. har stått i ca en uke nå. Jeg syntes det begynner å bli litt lengre mellom hver boble i låsen og lurer på når det er på tide å tilsette smak.
Har tenkt å ha solbær i halvparten, og resten naturell. Og hva skal gjøres etter smaken er tilsatt? Oppskriften jeg brukte er svært mangelfull fra gjæringen begynner.
Alt av tips mottas med stor takk!
mvh en fersk hjemmebrygger
et sprakande nytt medlem her, og har ikke god peiling på dette forumet, så det er fullt mulig at spørsmålet mitt er besvart fra før av, men jeg gir det en sjanse!
Jeg har litt mjød som står og putrer. har stått i ca en uke nå. Jeg syntes det begynner å bli litt lengre mellom hver boble i låsen og lurer på når det er på tide å tilsette smak.
Har tenkt å ha solbær i halvparten, og resten naturell. Og hva skal gjøres etter smaken er tilsatt? Oppskriften jeg brukte er svært mangelfull fra gjæringen begynner.
Alt av tips mottas med stor takk!
mvh en fersk hjemmebrygger