Holder nå på å gjære et forsøk på en Andrimne Gyldenlöwe Imperial Amber.
Jeg endte opp med en OG på 80. Den har nå stått og gjæret i 20 timer aktiviteten i gjærlåsen er livlig, for å si det mildt. (brunt skum tyter ut)
Inntil videre har jeg tatt bort gjærlåset og lagt folie over. dunken står på 17-18 grader C
Spørsmålet mitt blir da hvorfor er dette brygget så hissig? og hva kan en gjøre for å unngå problemet? (skum).
Jeg endte opp med en OG på 80. Den har nå stått og gjæret i 20 timer aktiviteten i gjærlåsen er livlig, for å si det mildt. (brunt skum tyter ut)
Inntil videre har jeg tatt bort gjærlåset og lagt folie over. dunken står på 17-18 grader C
Spørsmålet mitt blir da hvorfor er dette brygget så hissig? og hva kan en gjøre for å unngå problemet? (skum).