Mc.
Norbrygg-medlem
Da har jeg kokt de 2 og smakt.
Blackmalt har lite smak. En mild sjokoladesmak er det jeg får ut av den.
Carafa 2 hinter faktisk mot lakris og en god røstet smak som ikke er for påtrengende.
Nå er de begge satt til gjæring på en slurry fra den siste schwarzbieren. Både den og dobbelbocken jeg laget sist ble gjæret med 2308.
Er litt usikker på om jeg liker den gjæren.
Det er vel for tidlig å dømme enda. Mye kan skje under lagring.
Blackmalt har lite smak. En mild sjokoladesmak er det jeg får ut av den.
Carafa 2 hinter faktisk mot lakris og en god røstet smak som ikke er for påtrengende.
Nå er de begge satt til gjæring på en slurry fra den siste schwarzbieren. Både den og dobbelbocken jeg laget sist ble gjæret med 2308.
Er litt usikker på om jeg liker den gjæren.
Det er vel for tidlig å dømme enda. Mye kan skje under lagring.