Okei.
Her er rapporten.
Forrige gang jeg testet så fant jeg ut at Blackmalten ble lysere i fargen enn Carafa 1.
Nå var det test mot Carafa2.
Først så så det ut til at carafaen var mørkere enn Blackmalten. Men så slo det meg at det kunne være lurt å røre litt i koppen før jeg hentet en prøve fra toppen av kruset.
Da ble resultatet helt annerledes gitt.
Carafa og blackmalt ble omtrent identisk.
Smaksmessig ble resultatet det samme som forrige gang. Blackmalten hadde mye mindre smak enn Carafa. Det er vel etter boken. Blackmalt er svidd så jævlig at det er nesten ikke smak igjenn. Omtrent som kull.
Munich 1 og 2 var som forventet. Munich 2 hadde mer av alt. Sødme, brødskorpe og kjeks.
I morgen skal det kokes i 2 forskjellige kjeler med Munich 1 og 2 i begge. Carafa med Munich i en og blackmalt med Munich i den andre.
Jeg er på utkikk etter hvilket malt som gir lakrissmak.
Tror neppe jeg blir noe klokere, men moro å prøve uansett.