1. Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies). Ved å fortsette å bruke dette nettstedet, samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Lær mer.
 2. Hei der Gjest, bli medlem ved å gå til medlemsregistreringen
  Fjern notisen

Netthandelen 60L gen 1. Spørsmål om PID.

En tråd i 'Brewcrafter / Bratberg kompaktbryggeri' startet av Stig Johansen, 10 Mai 2020.

 1. Stig Johansen

  Stig Johansen
  Expand Collapse
  Registrert bruker

  Bosted:
  Verdal
  Hei.
  Har sittet her i timevis å lest gamle tråder om modifisering av disse gamle kjelene. Men en ting jeg ikke finner svar og bilde på er: Til dere som har PID styring i eget skap. Hvordan kobler dere elementene i bunn på kjelen? Altså dere som river ut alt av "kinamat", hvordan kobles disse videre? Skal ha vanntette PowerCON koblinger i bunn på kjelen, slik at det er enkelt å ta den med inn på naborommet fra der jeg brygger for vask. Og må jeg ha et par vippe brytere i sokkelen for å justere elementene? Regner med jeg ikke får effektjustering på begge elementer kun med Sestos PID`n...

  Takker for alle svar.
  PID , SSR, kjøleribbe, av/på bryter og pumpestyring+++ er monter i skap og klart for test så fort jeg finner ut av dette med elementene (bilder er fint)
   
 2. Amarillo

  Amarillo
  Expand Collapse
  Norbrygg-medlem

  Bosted:
  Oppdal
  Du bør koble sammen elementene og styre både temperatur og effekt fra skapet. En Ezboil fra Auber gjør begge delene, hvis du skal bruke en vanlig pid-styring må du ha noe annet som styrer strømstyrken.

  Du finner mer info her
   
  Stig Johansen liker dette.

Del denne siden