[tt][size=10pt]Generell informasjon
Navn på brygget: Eriks pils
Øltype: C. Tsjekk. pils
Antall poeng i konkurransen: 33,6 av 50
OG: 1.047
FG: 1.013
Farve (beregnet): ? EBC
Beregnet bitter: 38 IBU
Vørtermengde: 23,5 l
Sluttvolum: 20 l
Malt & sukker
4200 gram 100 % pilsner Muntons ? EBC
Vann
? liter til innmesking
? liter til skylling
Meskeskjema
70 min 66 ºC
Humle
88 gram Saaz 3,5 % alfa pellets koketid 70 min
28 gram Saaz 3,5 % alfa pellets koketid 10 min
28 gram Saaz 3,5 % alfa pellets koketid 2 min
Krydder og andre tilsetninger
Koketid
Total koketid vørter: 70 min
Gjær
Betegnelsen på gjæren: 2042 Danish Lager Flytende 0,75l
Gjæringstemperatur og -tid
Gjæring/primærgjæring 8 dager ved 15 ºC
Modning/sekundærgjæring 4 dager ved 15 ºC
Lagring 14 dager ved 14 ºC
Øvrig informasjon
Filtrert: nei
CO2: naturlig
Bryggedato: 18.01.2004
Tappedato: 30.01.2004
Kommentar:[/size][/tt]
Navn på brygget: Eriks pils
Øltype: C. Tsjekk. pils
Antall poeng i konkurransen: 33,6 av 50
OG: 1.047
FG: 1.013
Farve (beregnet): ? EBC
Beregnet bitter: 38 IBU
Vørtermengde: 23,5 l
Sluttvolum: 20 l
Malt & sukker
4200 gram 100 % pilsner Muntons ? EBC
Vann
? liter til innmesking
? liter til skylling
Meskeskjema
70 min 66 ºC
Humle
88 gram Saaz 3,5 % alfa pellets koketid 70 min
28 gram Saaz 3,5 % alfa pellets koketid 10 min
28 gram Saaz 3,5 % alfa pellets koketid 2 min
Krydder og andre tilsetninger
Koketid
Total koketid vørter: 70 min
Gjær
Betegnelsen på gjæren: 2042 Danish Lager Flytende 0,75l
Gjæringstemperatur og -tid
Gjæring/primærgjæring 8 dager ved 15 ºC
Modning/sekundærgjæring 4 dager ved 15 ºC
Lagring 14 dager ved 14 ºC
Øvrig informasjon
Filtrert: nei
CO2: naturlig
Bryggedato: 18.01.2004
Tappedato: 30.01.2004
Kommentar:[/size][/tt]