[tt][size=10pt]Generell informasjon
Navn på brygget: Andrimne Extra Stout
Øltype: H. Foreign stout
Antall poeng i konkurransen: 35,3 av 50
OG: 1.057
FG: 1.013
Farve (beregnet): ? EBC
Beregnet bitter: ? IBU
Vørtermengde: 22,5 l
Sluttvolum: 21,0 l
Malt & sukker
4000 gram 79,2 % Muntons pale malt ? EBC
350 gram 6,9 % Muntons crystal malt ? EBC
150 gram 3,0 % Muntons chocolate malt ? EBC
250 gram 5,0 % Muntons roast barley ? EBC
300 gram 5,9 % Candico demararasukker ? EBC
Vann
? liter til innmesking
? liter til skylling
Meskeskjema
90 min 68 ºC
Humle
45 gram Challenger 7,4 % alfa hel koketid 90 min
20 gram Goldings 6,5 % alfa hel koketid 5 min
Krydder og andre tilsetninger
Koketid
Total koketid vørter: 90 min
Gjær
Betegnelsen på gjæren: Wyeast 1968 Flytende 1 liter
Gjæringstemperatur og -tid
Gjæring/primærgjæring 5 dager ved 19 ºC
Modning/sekundærgjæring 7 dager ved 19 ºC
Lagring 60 dager ved 19/14 ºC
Øvrig informasjon
Filtrert: nei
CO2: naturlig
Bryggedato: 02.11.2003
Tappedato: 15.11.2003
Kommentar:[/size][/tt]
Navn på brygget: Andrimne Extra Stout
Øltype: H. Foreign stout
Antall poeng i konkurransen: 35,3 av 50
OG: 1.057
FG: 1.013
Farve (beregnet): ? EBC
Beregnet bitter: ? IBU
Vørtermengde: 22,5 l
Sluttvolum: 21,0 l
Malt & sukker
4000 gram 79,2 % Muntons pale malt ? EBC
350 gram 6,9 % Muntons crystal malt ? EBC
150 gram 3,0 % Muntons chocolate malt ? EBC
250 gram 5,0 % Muntons roast barley ? EBC
300 gram 5,9 % Candico demararasukker ? EBC
Vann
? liter til innmesking
? liter til skylling
Meskeskjema
90 min 68 ºC
Humle
45 gram Challenger 7,4 % alfa hel koketid 90 min
20 gram Goldings 6,5 % alfa hel koketid 5 min
Krydder og andre tilsetninger
Koketid
Total koketid vørter: 90 min
Gjær
Betegnelsen på gjæren: Wyeast 1968 Flytende 1 liter
Gjæringstemperatur og -tid
Gjæring/primærgjæring 5 dager ved 19 ºC
Modning/sekundærgjæring 7 dager ved 19 ºC
Lagring 60 dager ved 19/14 ºC
Øvrig informasjon
Filtrert: nei
CO2: naturlig
Bryggedato: 02.11.2003
Tappedato: 15.11.2003
Kommentar:[/size][/tt]