[tt][size=10pt]Generell informasjon
Navn på brygget: Lystad bayer
Øltype: C: Münch. dunkel
Antall poeng i konkurransen: 34,8 av 50
OG: 1.052
FG: 1.009
Farve (beregnet): ? EBC
Beregnet bitter: 24 IBU
Vørtermengde: 125 l
Sluttvolum: 120 l
Malt & sukker
15000 gram 52,6 % Münchener malt ? EBC
10000 gram 35,1 % Pilsmalt ? EBC
2000 gram 7,0 % Crystal malt ? EBC
1500 gram 5,3 % Caramunich malt ? EBC
Vann
? liter til innmesking
? liter til skylling
Meskeskjema
75 min 67 ºC
Humle
250 gram Hallertau hersb. 4,0 % alfa pellets koketid 60 min
160 gram Saaz 3,5 % alfa pellets koketid 5 min trekk
Krydder og andre tilsetninger
Koketid
Total koketid vørter: 60 min
Gjær
Betegnelsen på gjæren: Bavarian lager Flytende 2,5 l starter
Gjæringstemperatur og -tid
Gjæring/primærgjæring 14 dager ved 8 ºC
Modning/sekundærgjæring 3 dager ved 8 ºC
Lagring ? dager ved 6-8 ºC
Øvrig informasjon
Filtrert: nei
CO2: naturlig
Bryggedato: 13.11.2003
Tappedato: 30.12.2003
Kommentar:[/size][/tt]
Navn på brygget: Lystad bayer
Øltype: C: Münch. dunkel
Antall poeng i konkurransen: 34,8 av 50
OG: 1.052
FG: 1.009
Farve (beregnet): ? EBC
Beregnet bitter: 24 IBU
Vørtermengde: 125 l
Sluttvolum: 120 l
Malt & sukker
15000 gram 52,6 % Münchener malt ? EBC
10000 gram 35,1 % Pilsmalt ? EBC
2000 gram 7,0 % Crystal malt ? EBC
1500 gram 5,3 % Caramunich malt ? EBC
Vann
? liter til innmesking
? liter til skylling
Meskeskjema
75 min 67 ºC
Humle
250 gram Hallertau hersb. 4,0 % alfa pellets koketid 60 min
160 gram Saaz 3,5 % alfa pellets koketid 5 min trekk
Krydder og andre tilsetninger
Koketid
Total koketid vørter: 60 min
Gjær
Betegnelsen på gjæren: Bavarian lager Flytende 2,5 l starter
Gjæringstemperatur og -tid
Gjæring/primærgjæring 14 dager ved 8 ºC
Modning/sekundærgjæring 3 dager ved 8 ºC
Lagring ? dager ved 6-8 ºC
Øvrig informasjon
Filtrert: nei
CO2: naturlig
Bryggedato: 13.11.2003
Tappedato: 30.12.2003
Kommentar:[/size][/tt]