[tt][size=10pt]Generell informasjon
Navn på brygget: Osloer Alt
Øltype: K. Altbier
Antall poeng i konkurransen: 39,75 av 50
OG: 1.048
FG: 1.018
Farve (beregnet): ? EBC
Beregnet bitter: ? IBU
Vørtermengde: 24 l
Sluttvolum: 24 l
Malt & sukker
1390 gram 24,8 % pilsmalt 3 EBC
3000 gram 53,4 % münchnermalt 15 EBC
720 gram 12,8 % aromamalt 150 EBC
475 gram 8,5 % hvetemalt 3 EBC
30 gram 0,5 % chocolate malt 800 EBC
Vann
? liter til innmesking
? liter til skylling
Meskeskjema
20 min 55 ºC
30 min 62 ºC
25 min 70 ºC
10 min 76 ºC
Humle
45 gram Hallertau Perle 8,0 % alfa pellets koketid 90 min
Krydder og andre tilsetninger
3 gram Irish Moss koketid ? min
Koketid
Total koketid vørter: 90 min
Gjær
Betegnelsen på gjæren: Saf-Ale S-04 Tørr 1 pose
Gjæringstemperatur og -tid
Gjæring/primærgjæring 14 dager ved 19 ºC
Modning/sekundærgjæring 10 dager ved 19 ºC
Lagring 10 dager ved 19 ºC
Øvrig informasjon
Filtrert: nei
CO2: naturlig
Bryggedato: 17.06.2004
Tappedato: 01.07.2004
Kommentar: 7,5 sukker til priming / liter[/size][/tt]
Navn på brygget: Osloer Alt
Øltype: K. Altbier
Antall poeng i konkurransen: 39,75 av 50
OG: 1.048
FG: 1.018
Farve (beregnet): ? EBC
Beregnet bitter: ? IBU
Vørtermengde: 24 l
Sluttvolum: 24 l
Malt & sukker
1390 gram 24,8 % pilsmalt 3 EBC
3000 gram 53,4 % münchnermalt 15 EBC
720 gram 12,8 % aromamalt 150 EBC
475 gram 8,5 % hvetemalt 3 EBC
30 gram 0,5 % chocolate malt 800 EBC
Vann
? liter til innmesking
? liter til skylling
Meskeskjema
20 min 55 ºC
30 min 62 ºC
25 min 70 ºC
10 min 76 ºC
Humle
45 gram Hallertau Perle 8,0 % alfa pellets koketid 90 min
Krydder og andre tilsetninger
3 gram Irish Moss koketid ? min
Koketid
Total koketid vørter: 90 min
Gjær
Betegnelsen på gjæren: Saf-Ale S-04 Tørr 1 pose
Gjæringstemperatur og -tid
Gjæring/primærgjæring 14 dager ved 19 ºC
Modning/sekundærgjæring 10 dager ved 19 ºC
Lagring 10 dager ved 19 ºC
Øvrig informasjon
Filtrert: nei
CO2: naturlig
Bryggedato: 17.06.2004
Tappedato: 01.07.2004
Kommentar: 7,5 sukker til priming / liter[/size][/tt]