[tt][size=10pt]Generell informasjon
Navn på brygget: Smedstad Vårbayer
Øltype: B. Märzen/Oktoberfest
Antall poeng i konkurransen: 39,5 av 50
OG: 1.050
FG: 1.014
Farve (beregnet): ? EBC
Beregnet bitter: 24,5 IBU
Vørtermengde: 150 l
Sluttvolum: 140 l
Malt & sukker
17000 gram 51,5 % Pilsner malt ? EBC
15000 gram 45,5 % Münchner malt ? EBC
800 gram 2,4 % Crystal malt ? EBC
200 gram 0,6 % Chocolade malt ? EBC
Vann
? liter til innmesking
? liter til skylling
Meskeskjema
ingen info
Humle
70 gram Nugget 12,5 % alfa pellets koketid 90 min
45 gram East Kent Golding 6,1 % alfa pellets koketid 20 min
20 gram Challenger bet 7,2 % alfa pellets koketid 10 min
Krydder og andre tilsetninger
*** gram navn på krydder/tilsetning koketid *** min
*** gram navn på krydder/tilsetning koketid *** min
*** gram navn på krydder/tilsetning koketid *** min
Koketid
Total koketid vørter: 90 min
Gjær
Betegnelsen på gjæren: Czech Slurry 1 liter
Gjæringstemperatur og -tid
Gjæring/primærgjæring 7 dager ved 8 ºC
Modning/sekundærgjæring 14 dager ved 8 ºC
Lagring 56 dager ved 5,5 ºC
Øvrig informasjon
Filtrert: nei
CO2: tilsatt
Bryggedato: 12.02.2005
Tappedato: 03.03.2005
Kommentar:[/size][/tt]
Navn på brygget: Smedstad Vårbayer
Øltype: B. Märzen/Oktoberfest
Antall poeng i konkurransen: 39,5 av 50
OG: 1.050
FG: 1.014
Farve (beregnet): ? EBC
Beregnet bitter: 24,5 IBU
Vørtermengde: 150 l
Sluttvolum: 140 l
Malt & sukker
17000 gram 51,5 % Pilsner malt ? EBC
15000 gram 45,5 % Münchner malt ? EBC
800 gram 2,4 % Crystal malt ? EBC
200 gram 0,6 % Chocolade malt ? EBC
Vann
? liter til innmesking
? liter til skylling
Meskeskjema
ingen info
Humle
70 gram Nugget 12,5 % alfa pellets koketid 90 min
45 gram East Kent Golding 6,1 % alfa pellets koketid 20 min
20 gram Challenger bet 7,2 % alfa pellets koketid 10 min
Krydder og andre tilsetninger
*** gram navn på krydder/tilsetning koketid *** min
*** gram navn på krydder/tilsetning koketid *** min
*** gram navn på krydder/tilsetning koketid *** min
Koketid
Total koketid vørter: 90 min
Gjær
Betegnelsen på gjæren: Czech Slurry 1 liter
Gjæringstemperatur og -tid
Gjæring/primærgjæring 7 dager ved 8 ºC
Modning/sekundærgjæring 14 dager ved 8 ºC
Lagring 56 dager ved 5,5 ºC
Øvrig informasjon
Filtrert: nei
CO2: tilsatt
Bryggedato: 12.02.2005
Tappedato: 03.03.2005
Kommentar:[/size][/tt]